Agentia Europeana pentru Securitate si Sanatate in Munca

Legatura ta catre Securitate si Sanatate in Munca

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Protectia Muncii          ROMANIA          Agentia Europeana pentru Securitate si Sanatate in Munca
Noutati pe Site | Harta Site | Sugestii | Ajutor | Traduceri Tipareste aceasta pagina
Agentia Europeana pentru Securitate si Sanatate in Munca


Conditii si termeni de utilizare a informatiilor

Va rugam sa cititi atent urmatoarele paragrafe. Accesul de catre utilizatori la informatii va fi considerat ca o acceptare a conditiilor si temenilor de utilizare mentionati mai jos.

Reteaua de Informare a Agentiei Europene pentru Securitate si Sanatate in Munca furnizeaza instrumente de acces la ultimele noutati in domeniul securitatii si sanatatii in munca.

Nu pretindem ca acest serviciu de informare este complet, el fiind in permanenta imbunatatit. Pe parcurs se vor introduce noi date care vor fi aduse la zi in mod regulat. Comentariile privind continutul informatiilor de pe site pot fi trimise la [email protected].

Utilizatorii accepta ca Agentia Europeana pentru Securitate si Sanatate in Munca, Punctul Focal ROMANIA, isi declina responsabilitatea pentru validitatea sau comprehensivitatea informatiilor furnizate de alte organizatii din retea, sau pentru consecintele care decurg din utilizarea unor astfel de date.

Agentia Europeana pentru Securitate si Sanatate in Munca, Punctul Focal ROMANIA, nu poate fi raspunzatoare pentru daune sau alte reclamatii si solicitari rezultate din folosirea datelor de pe site.

 

 


AGENTIA EUROPEANA PENTRU SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA