Agentia Europeana pentru Securitate si Sanatate in Munca

Legatura ta catre Securitate si Sanatate in Munca

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Protectia Muncii          ROMANIA          Agentia Europeana pentru Securitate si Sanatate in Munca
Noutati pe Site | Harta Site | Sugestii | Ajutor | Traduceri Tipareste aceasta pagina
Agentia Europeana pentru Securitate si Sanatate in Munca


Cercetare->Institutii de Cercetare

Institutii de Cercetare

Institutul National De Cercetare-Dezvoltare Pentru Protectia MunciiInstitutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Protectia Muncii "Alexandru DARABONT"(INCDPM)
Adresa:  Bd. Ghencea nr. 35A, Sector 6, 061695, Bucuresti
Telefon/Fax: +4021 3157822, centrala: +4021 3131726, 3131727, 3131728, 3131729
E-mail:
[email protected]
URL: http://www.inpm.ro
Prezentare: Cercetare - dezvoltare in domeniul protectiei muncii privind: prevenirea si combaterea riscurilor profesionale (riscuri chimice, mecanice, electrice, zgomot si vibratii, etc.); proiectarea si realizarea de echipamente individuale de protectie, unguente de protectie. Fundamenteaza stiintific sistemul national de reglementari in domeniul protectiei muncii, armonizat cu cel din Uniunea Europeana. Certifica echipamente, utilaje, instalatii din punct de vedere al protectiei muncii. Ofera servicii de asistenta tehnica, expertizarea locurilor de munca si consultanta. Executa unicate si serii mici de produse (aparatura, echipamente, dispozitive de protectie). Desfasoara activitati de instruire, perfectionare si formare profesionala în domeniul protectiei muncii.

Institutul National de Cercetare Stiintifica in domeniul Muncii si Protectiei Sociale (INCSMPS)
Adresa: Str. Povernei, nr. 6-8, sector 1, Bucuresti
Telefon: +4021 3124069,
E-mail, URL: [email protected], http://www.incsmps.ro
Prezentare: Cercetari in domeniul muncii si protectiei sociale privind: piata muncii (resurse, cerere, structura, combatere somaj, salarii); educatie (sisteme, tehnici si metode); managementul resurselor umane (gestionare, evaluare, selectie, promovare, relatii de munca, motivatia muncii); politici sociale (asigurari, asistenta, protectie); armonizarea legislatiei muncii cu legile comunitare; strategii si metode de dezvoltare socio - economica; managementul microeconomic; problemele varstei a treia.


Institutul National de Expertiza Medicala si Recuperare a Capacitatii de Munca (INEMRCM)
Adresa: Str. Romulus, nr. 40, Sector 2, 74238, Bucuresti
Telefon: +4021 3239020
Prezentare: Cercetari in domeniul evaluarii recuperarii capacitatii de munca, orientarii profesionale si protejarii invalizilor si deficientilor. Elaboreaza tehnici si procedee de tratamente pentru recuperarea capacitatii de munca a bolnavilor cu afectiuni.


Institutul de Sanatate Publica (ISP)Institutul de Sanatate Publica (ISP)
Adresa: Str. Dr. Leonte, nr. 1-3, 76256, Bucuresti
Telefon: +4021 6384010, +4021 3123426,
E-mail, URL: [email protected], http://www.ispb.ro
Prezentare: Cercetari privind elaborarea de tehnici, procedee, metode cu care sa se asigure igiena aerului, apei si alimentatiei, igiena copilului, combaterea bolilor transmisibile, educatia pentru sanatate.

 


AGENTIA EUROPEANA PENTRU SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA